Productspecificatie

Productnaam
Vegan appelgebak
Productinformatie
Gewoon een heel lekkere appeltaart? Maar dan wel vegan, dus zonder melk en ei. Én zonder geraffineerde suiker. Dat ‘ie glutenvrij is, spreekt voor zich. Geen poespas, wel lekker veel appel, dadels, amandel, haver, citroen en kaneel. En kruimels er
bovenop omdat het deeg zó lekker is!
Afbeelding
Ingredienten
appel*, dadels*, amandelen*, water, havermeel* (gecertificeerd glutenvrij), maïszetmeel, rijstmeel, rozijnen*, citroensap*, havervlokken* (gecertificeerd glutenvrij), kokosolie*, citroenrasp*, baksoda, kaneel*, zout, vanille*. * van biologische oorsprong. Glutenvrij, melkvrij, vegan, vrij van geraffineerde suikers en biologisch. Waarschuwing: gemaakt in een omgeving waar met ei en noten wordt gewerkt. Kan stukjes dadelpit bevatten. Gekoeld bewaren (max 7°C). Opwarmen in oven: 10 min op 150°C. Gecertificeerd volgens de Glutenvrij Normenset 2011; biologisch; op de Hygiënecode voor de brood- en banketbakkerij.